Известие

Collapse
No announcement yet.

промяна от ръчни към ел стъкла

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• промяна от ръчни към ел стъкла

Здравейте колеги! Преди няколко седмици ми се скъса жилото на задния прозорец. Хрумна ми една идея, но преди да правя нещо реших да попитам по-компетентните. Вместо да слагам ново жило защо да не купя ел машинки (задните са ми с ръчка). Въпроса ми е следният ако сложа как да ги вържа с ток? Знам че попринцип на мястото на шофьора има копче за дигане и сваляне на задните прозорци мен не ме засяга дали ще има, или не а просто задните да станат ел. Ако някой е правил такова нещо ще се радвам да ми сподели какво да правя

Другото което ти трябва са нови кори (ако те интересуват ми пиши на лично, имам един компект в мазата) с дръжки за бутони и бутони съответно (мисля че имам и 2бутотна) . Като начало започни с инсталацията, провери дали я имаш, би трябвало да имаш фабрично поставена. Ако нямаш, реално ти трябват 2 кабела в най-простия вариант ( + и - от стъклата за предните врати) ако няма да управляваш от шофьорската врата задните, след което ги прекарваш през буксите където е гумения маншон на вратата, оттам вече кабелите отиват в копчето и моторчето. Общо взето това е.
    Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
    Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
    Горе главата, нищо че е празна...

Comment

по-лесно, отиваш при първата с ел.джамци за части и си сваляш кабеляка, който започва от пантата на вратата(там някъде, обикновено от страната на вратата е куплунга), това ако нямаш фабрично извода.Не те съветвам да си пускаш кабели сам, след като има начин да стане като от завода.Освен него, както каза колегата ти трябват кори, машинки и бутони....за около 2 часа с всичкото разглабяне и сглабяне си готов
      156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
      http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Working...
      X